Online Programma Waardevol Onderhandelen

Onderhandelen als uitdaging

Onderhandelen blijft iets spannends, hoe vaak je het ook gedaan hebt. In de praktijk kom ik vaak vrouwen tegen die onderhandelen lastig vinden. Tijdens Diversity Day heb ik een online masterclass gegeven over waardevol onderhandelen. Ik heb hier veel positieve reactie op gehad. Een aantal deelnemers zijn er direct mee aan de slag gegaan en hebben al resultaat geboekt van de aanpak die ik je ga leren in dit online programma. 

Je bent niet de enige die onderhandelen lastig of spannend vind. Er zijn een verschillende redenen waarom we het lastig vinden om te onderhandelen. In mijn online programma ga ik je niet alleen vertellen hoe je met deze belemmeringen kan omgaan, maar ik laat je ook zien hoe je waardevol kan onderhandelen. Zodat je krijgt wat jij wilt. 

D&I BE(E) Madhu

Waardevol onderhandelen

Waarom dit programma?  Mijn missie is om Nederland inclusiever te maken. Eén van de uitdagingen die we in Nederland kennen is de pay gap tussen mannen en vrouwen. Vrouwen verdienen maar 14% minder (bruto per uur) dan mannen. Voor hetzelfde werk wat ze doen. Deels is te verklaren, maar een deel ook niet.

Gaat beter onderhandelen de paygap verkleinen of wegnemen? Het zou mooi zijn als we hiermee de paygap verkleinen. Vrouwen die gaan onderhandelen als mannen, dat is niet de oplossing. We moeten vooral gaan kijken naar de unieke talenten die we meenemen en de waarde die wordt geleverd. Waarde wat je voor een ander, een opdrachtgever, klanten of een organisatie kan leveren. Waarde kan je contant maken. Hoe je dat kan doen, dat ga ik je uitleggen!

Inhoud Online Programma

Dit online programma is voor iedereen die wil leren om waardevol te onderhandelen. Mijn kennis als medewerker, manager én ondernemer heb ik gebundeld in dit programma. Zo heb ik zelf meer dan 150 mensen aangenomen en heb zelf ook vaak aan de onderhandelingstafel gezeten.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Waarom is onderhandelen belangrijk?
  • Belemmeringen
  • Talenten in beeld
  • Waardevol onderhandelen
  • Op welke momenten onderhandel jij?
  • Voorbereiding is het halve werk

Waardevol onderhandelen werkboek
Elke onderhandeling is anders. Er is niet zoiets als one size fits all, elke onderhandeling is maatwerk! Dit betekent dat je zelf ook aan de slag moet, want alleen dan kan je het resultaat bereiken die je voor ogen hebt. Om de inzichten van dit online programma zo goed mogelijk om te zetten naar jouw persoonlijke situatie, ontvang je het Waardevol Onderhandelen Werkboek. Hierin kan je stap voor stap jouw waarde vastleggen voor toekomstige onderhandelingen. 

Investering

De investering van dit online programma is € 47.- (excl. btw).

Het programma kan je na betaling 1 jaar lang benaderen vanuit je persoonlijk profiel.