Online cursus De inclusieve organisatie (gratis)

De (gratis) online cursus ?? ?????????? ??????????? staat klaar voor jou!

???? ???? ????:
✨ De inclusieve organisatie
✨ Diversiteit, gelijkwaardigheid & inclusie
✨ Uitdagingen
✨ Onbewuste vooroordelen
✨ Werken aan een inclusieve(re) organisatie

De online cursus is onderdeel van Madhu’s missie om Nederland inclusiever te maken. Naast trainingen, lezingen, kennissessies, advies en haar boek ?? ?????????? ??????????? draagt de online cursus bij aan het creëren en borgen van inclusieve(re) organisatie. Zodanig dat we gelijkwaardige kansen bieden aan talent, ongeacht de diversiteitskenmerken van het individu.

De inclusieve organisatie

?????? ?? ?? ?????? ??????? Helaas heeft nog niet elke organisatie werk gemaakt van DEI. In de praktijk zie organisaties niet starten met DEI om verschillende redenen: zo is het leiderschap nog niet overtuigd van gelijkwaardigheid in de organisatie, is er geen budget en ….. nog heel veel andere e̷x̷c̷u̷s̷e̷s̷ redenen. Door de cursus gratis aan te bieden kunnen we de DEI-kennis laden en medewerkers helpen om DEI bespreekbaar te maken in de organisatie.

Leer in 7 video’s hoe jij werk kan maken van een inclusieve(re) organisatie.

De (gratis) online cursus kan je hier volgen ?? Leeromgeving De inclusieve organisatie.

 

Leergang De Inclusieve organisatie

Werk maken van een inclusieve organisatie?
Dan is de leergang De inclusieve organisatie interessant voor jou!

De leergang is opgebouwd vanuit de verschillende fasen van het BE(E) D&I DNA model. Vanuit de fase Mindset, Gedrag, Vaardigheden en DEI in het DNA worden thema’s behandeld die centraal staan om te kunnen werken aan een inclusieve organisatie.

De leergang bestaat uit 7 modules en een eind opdracht. Deze opzet zorgt ervoor dat je de leergang goed kunt combineren met een baan. Tijdens de online modules / bijeenkomsten gaan we dieper in op de verschillende fasen van het D&I DNA model en de thema’s hierbinnen. Door het combineren van de theorie met de werkvloer, kan je direct aan de slag met de kennis, onderzoeken, vaardigheden en aangereikte tools. 

Kijk hier voor meer informatie over de leergang De inclusieve organisatie.