Branding voor ondernemers

Als ondernemer willen we allemaal een sterk merk, een merk dat voor jou werkt. Een merk dat klanten aantrekt als een magneet.
Maar hoe zorg je ervoor dat je klanten aantrekt met jouw merk? BE(E) gaat jouw helpen!

Wil jij Top of mind zijn, worden of blijven?
Voordat je kan werken aan een sterk merk is het belangrijk dat je een goede basis hebt opgebouwd. Dat je duidelijk hebt wat je visie is, voor wie je het doet, wat je verdienmodel is en hoe je jouw klanten wilt gaan vinden en overtuigen om voor jou te kiezen. Hierna kan je vanuit je Business werken naar een Top of mind Branding. Dit is het DNA van jouw merk en gaat er voor zorgen dat er een heldere merkbeleving is een een pakkend merkverhaal. Bij de branding van jouw merk bepaal je welke positie of perceptie je wilt innemen in het brein van jouw (toekomstige) klant. Wil jij een sterke én authentieke merkpositionering? Dat kan! Dit begint met een duidelijke visie, strategie en passende merkwaarden. BE(E) gaat jou helpen om Top of mind te worden.

Denk jij weleens:
“Ik kan het wel alleen”
“Merkpositionering levert mij niets op”
“Ik val toch niet op tussen al die andere merken”
“Zakelijke doelen opstellen is zonde van je tijd”

Je bent niet de enige! Vergeet niet dat voor heel veel ondernemers marketing en communicatie iets is wat bij ondernemen hoort en niet zozeer met wat je als ondernemer doet. Dus ook het opbouwen van jouw bedrijf en de branding hiervan. Weet je dat er veel mensen op jouw dienst of product zitten te wachten? Alleen als ze nog niet weten dat jij er bent, dan zullen ze dit ergens anders afnemen of misschien helemaal niet.

Wil jij?

 • Een goede basis voor jouw bedrijf leggen?
 • Een ijzersterke en authentiek merk neerzetten?
 • Jouw ideale klant aantrekken?
 • Klanten laten ervaren wat jouw toegevoegde waarde is?
 • Jouw Top of mind merkverhaal zichtbaar maken?

Wil jij samen aan de slag met jouw merk?

Er zijn verschillende manieren om samen met BE(E) Top of mind te werken aan jouw merk. Dit kan in een persoonlijk merktraject (Business Coaching), trainingen en online programma’s. Wil je meer weten over de mogelijkheden om samen een sterk merk te bouwen? Stuur dan een e-mail naar madhu@beetopofmind.nl.

Online programma Branding voor ondernemers

Hoe gaat dit programma jou verder helpen?

 • Na het afronden van het programma weet je hoe je kan groeien van Business naar Branding
 • Heb jij jouw persoonlijke merkstrategie in beeld én in je handen
 • De modules geven jou inzichten in hoe je jouw merk op een authentieke manier kan positioneren
 • Het helpt je om alle losse elementen van jouw bedrijf samen te brengen in jouw branding
 • Je kunt klanten aantrekken vanuit jouw merk en merkverhaal

Wat gaat het programma jou opleveren?

 • Een Top of mind- merkstrategie
 • Een heldere visie en DNA voor jouw bedrijf
 • Nieuwe klanten en meer inkomen
 • Nieuwe inzichten, kennis en inspiratie
 • Je weet welke kleine veranderingen jij kan maken om een grote impact te realiseren op lange termijn
 • Een merk waar mensen zich tot aangetrokken voelen

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor ondernemers die de ambitie hebben om een een sterk merk te bouwen vanuit het DNA van hun Business. Het maakt niet uit of je net onderneemt of al jaren bezig bent. Doordat we samen starten vanuit de kern van je Business kunnen we een authentieke en sterke branding creëren voor jou. Die bij jouw bedrijf en als ondernemer past.

Inhoud van het programma

Het programma bestaat uit verschillende stappen met tekst, filmpjes en opdrachten. De opdrachten maak je in jouw eigen merkboek.  Wanneer je het programma hebt doorlopen en alle (online) opdrachten heb gemaakt is het merkboek jouw merkstrategie geworden. Deze merkstrategie jij kan inzetten voor de business en branding om jouw zakelijke doelen te behalen. Je kan het programma op je eigen tempo doorlopen. Waar, wanneer en hoe je wilt.

Let op!  Het programma is niet voor mensen die op korte termijn geld willen verdienen. Het is voor ondernemers die een duurzaam merk willen neerzetten en klanten willen aantrekken vanuit hun kracht en de oplossingen die ze bieden voor een klant.

Ben jij er klaar voor om te investeren in jouw business, branding en hiermee ook jouw toekomst?Laten we dan samen aan de slag gaan om Top of mind🐝 te worden én te blijven!