Online Programma’s

Als ondernemer doe je waar jij goed in bent, het bouwen en zichtbaar maken van jouw business en merk komt er vaak bij. Met de online programma’s van BE(E) kan jij op een makkelijke, leuke en leerzame manier aan de slag met jouw business & merk. BE(E) Top of mind heeft laagdrempelige en resultaatgerichte, maar vooral leuke programma’s ontwikkeld die jou als ondernemers helpen om een sterk merk op te bouwen en te onderhouden. Je krijgt verschillende inzichten en tools die jou helpen om vorm te geven aan jouw branding.

De programma’s zijn gericht op branding, ondernemerschap & zichtbaarheid.

Hoe gaat dit programma mij helpen?

BE(E) deelt graag al haar kennis, ervaring en inzichten met jou, zodat jij het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. Het enige wat je hoeft uit te zoeken is wat voor jou het beste werkt. Dit is voor ons ook de reden waarom Madhu zelf is gaan ondernemen. Om andere ondernemers te helpen om te doen waar zij heel goed in zijn. Hier krijgen zij energie van! En het geeft ons voldoening om te zien en te horen dat ik ondernemers echt verder kan helpen.

De programma’s zijn opgebouwd uit verschillende modules en geschikt voor ondernemers die echt het verschil willen maken met hun merk. Ondernemers die goed zijn in wat ze doen, maar hulp willen om hun merk naar een volgend niveau te tillen. Ondernemers die vanuit hun passie werken, klanten echt verder willen helpen én een duurzaam merk willen opbouwen.

Online Programma Diversiteit & Inclusie (Free)

Wil je meer weten over diversiteit & inclusie? Over wat het verschil is tussen beide begrippen en waarom deze thema’s belangrijk zijn voor organisaties die onderscheidend willen zijn richting klanten én medewerkers? Dit gratis online programma geeft het antwoord op al jouw vragen.

Daarnaast vertel ik hoe je diversiteit kunt vertalen naar inclusie, op welke manier je dit meetbaar maakt en wat je als onderneming morgen al anders kunt doen.

Online Programma Waardevol Onderhandelen

Hoe zorg je dat de onderhandelingen die je voert maximaal resultaat opleveren? In dit online programma geef ik inzichten én handvatten die helpen om jouw persoonlijke doelen uit een onderhandeling te halen. Samen maken we jouw (toegevoegde) waarde concreet én verzilveren we deze voor de organisatie.