Online Programma’s

Als ondernemer doe je waar jij goed in bent, het bouwen en zichtbaar maken van jouw business en merk komt er vaak bij. Met de online programma’s van BE(E) kan jij op een makkelijke, leuke en leerzame manier aan de slag met jouw business & merk. BE(E) Top of mind heeft laagdrempelige en resultaatgerichte, maar vooral leuke programma’s ontwikkeld die jou als ondernemers helpen om een sterk merk op te bouwen en te onderhouden. Je krijgt verschillende inzichten en tools die jou helpen om vorm te geven aan jouw branding.

De programma’s zijn gericht op branding, ondernemerschap & zichtbaarheid.

Hoe gaat dit programma mij helpen?

BE(E) deelt graag al haar kennis, ervaring en inzichten met jou, zodat jij het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. Het enige wat je hoeft uit te zoeken is wat voor jou het beste werkt. Dit is voor ons ook de reden waarom Madhu zelf is gaan ondernemen. Om andere ondernemers te helpen om te doen waar zij heel goed in zijn. Hier krijgen zij energie van! En het geeft ons voldoening om te zien en te horen dat ik ondernemers echt verder kan helpen.

De programma’s zijn opgebouwd uit verschillende modules en geschikt voor ondernemers die echt het verschil willen maken met hun merk. Ondernemers die goed zijn in wat ze doen, maar hulp willen om hun merk naar een volgend niveau te tillen. Ondernemers die vanuit hun passie werken, klanten echt verder willen helpen én een duurzaam merk willen opbouwen.

Branding voor ondernemers

Een merk leeft in het hoofd van mensen en wordt gevormd door alle uitingen dat een merk doet en zegt. Je praat tegen mensen als merk. Door een goede positionering weet de klant wat jouw merk voor hem of haar kan betekenen en wat dit voor resultaat geeft. Welke positie wil jij innemen met jouw merk? In het hoofd van de klant? In de markt?

Bekijk merkverhalen

Branding Interim Professionals

Om gezien en gevonden te kunnen worden door jouw ideale klant moet je zichtbaar zijn. Zichtbaar op een authentieke manier die bij jouw merk past en de klant aanspreekt.  Wordt zichtbaar voor de klant met jouw unieke merkverhaal. Een merkverhaal dat is doorvertaald door middel van storytelling en onderdeel is van alle uitingen en campagnes.

Bekijk merkverhalen