Online Programma’s

Als ondernemer doe je waar jij goed in bent, het bouwen en zichtbaar maken van jouw business en merk komt er vaak bij. Met de online programma’s van BE(E) kan jij op een makkelijke, leuke en leerzame manier aan de slag met jouw business & merk. BE(E) Top of mind heeft laagdrempelige en resultaatgerichte, maar vooral leuke programma’s ontwikkeld die jou als ondernemers helpen om een sterk merk op te bouwen en te onderhouden. Je krijgt verschillende inzichten en tools die jou helpen om vorm te geven aan jouw branding.

De programma’s zijn gericht op branding, ondernemerschap & zichtbaarheid.

Hoe gaat dit programma mij helpen?

BE(E) deelt graag al haar kennis, ervaring en inzichten met jou, zodat jij het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. Het enige wat je hoeft uit te zoeken is wat voor jou het beste werkt. Dit is voor ons ook de reden waarom Madhu zelf is gaan ondernemen. Om andere ondernemers te helpen om te doen waar zij heel goed in zijn. Hier krijgen zij energie van! En het geeft ons voldoening om te zien en te horen dat ik ondernemers echt verder kan helpen.

De programma’s zijn opgebouwd uit verschillende modules en geschikt voor ondernemers die echt het verschil willen maken met hun merk. Ondernemers die goed zijn in wat ze doen, maar hulp willen om hun merk naar een volgend niveau te tillen. Ondernemers die vanuit hun passie werken, klanten echt verder willen helpen én een duurzaam merk willen opbouwen.

Branding

Een merk leeft in het hoofd van (toekomstige) klanten en wordt gevormd door alle uitingen van dat merk. Door een sterke branding weet de klant wat jouw merk kan betekenen en wat dit voor resultaat geeft. Welke positie wil jij innemen met jouw merk?

Bekijk merkverhalen

Diversiteit

Diversiteit heeft de kracht om mensen te verbinden én bij elkaar te brengen. Het heeft ook de kracht om resultaten te realiseren en teams productiever te maken. De diversiteit binnen een bedrijf is van grote invloed op het merk-DNA, en hiermee ook in de branding.

Bekijk merkverhalen