Persbericht: De inclusieve organisatie

Persbericht: De inclusieve organisatie

Hoe komt het dat organisaties nog onvoldoende divers en inclusief zijn? Wie heeft hier last van en wiens verantwoordelijkheid is dit? Al jaren wordt er binnen organisaties gesproken over diversiteit en inclusie, zonder dat er daadwerkelijk actie wordt ondernomen. Doordat verschillen niet altijd op waarde worden geschat ontstaat er ongelijkwaardigheid in de organisatie. Ongelijkwaardigheid heeft grote invloed op ons dagelijks leven, onze omgang met elkaar, hoe we naar de wereld kijken én de beslissingen die we nemen.

Madhu Mathoera laat zien hoe je deze verschillen kan begrijpen, in kan zetten, kan versterken en met elkaar kan verbinden. De inclusieve organisatie omarmt de verschillen op de werkvloer. Zo kan een diverse kijk op bedrijfsprocessen leiden tot een hogere mate van medewerkers- en klanttevredenheid, hogere productiviteit, creativiteit en innovatie.

Er zijn geen excuses meer om niet aan de slag te gaan met DEI, het is tijd voor het echte werk.

 

Over de auteur

Madhu Mathoera zet zich iedere dag in om Nederland meer inclusief te maken. In de loop der jaren heeft Madhu veel ervaring opgebouwd op dit vlak – ze blijft haar kennis continu vergroten en ontwikkelen. Door expertise, trainingen, opleidingen en maatwerk aan te bieden wil Madhu organisaties helpen om diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie onderdeel te maken van het DNA van de organisatie.

Bestellen boek

Direct het boek bestellen?  Klik dan hier.

Meer informatie

Voor meer informatie, een recensie-exemplaar, beeldmateriaal of een interview met de auteur: Berghauser Pont Publishing, Eva van Drie, eva.vandrie@berghauserpont.nl
020 637 5000 | +31 6 26 32 94 12

Persbericht De inclusieve organisatie

Deel dit bericht

Terug naar het overzicht