Diensten

Inspiratiesessie De inclusieve organisatie

Het begint bij bewustzijn en kennis. Wat is Diversiteit en wat mis je als je dit als organisatie niet nastreeft? Diversiteit is niet alleen een uitdaging voor de directie, HR en leidinggevenden. Het is vaak een uitdaging voor de gehele organisatie. Iedereen heeft een stem, alleen in de praktijk worden ze helaas niet allemaal gehoord of gezien.

Bekijk deze dienst

Managing Unconsious Bias

We leven in een tijd waarin we worden aangemoedigd om anders te denken, om innovatief te zijn en snel besluiten te nemen. Steeds meer worden onze onbewuste vooroordelen gechallenged op intenties voor het creëren van een diverse en inclusieve werkomgeving. Door het begrijpen van de onbewuste voorkeuren, kan je de volledige controle nemen over (bedrijfs)besluiten.

Bekijk deze dienst

Diversiteit & Inclusiescan

Hoe maak je van de losse activiteiten, individuele ideeën en een bestaande strategie / beleid een visie op het gebied van Diversiteit & Inclusie? En op welke manier krijgt de organisatie de juiste mindset en kan je vanuit hier activiteiten inzetten, zodat Diversiteit & Inclusie onderdeel wordt van het DNA van de organisatie?

Bekijk deze dienst

Inclusieve Communicatie

Ondanks de diversiteit en verschillen die we hebben, spreken we wel dezelfde taal. Communicatie verbindt ons. Door communicatie in te zetten als verbinder kan je de juiste personen vinden en verleiden. Het is hierbij belangrijk dat de communicatie aansluit op de lezer en begrijpelijk is. Inclusief taalgebruik is hier een belangrijk onderdeel van, denk bijvoorbeeld aan genderneutrale communicatie, vrouwelijke vs. mannelijke woorden en kleur in taal.

Bekijk deze dienst

Maatwerk

Heeft jouw organisatie behoefte aan maatwerk advies?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact