#educateyourself

Educate yourself

Blijf leren en jezelf ontwikkelen

Kennis maakt macht, inzichten geven kracht. Bij BE(E) geloven we in het blijven leren en jezelf ontwikkelen op het gebied van Diversiteit & Inclusie (D&I).

D&I is niet alleen een uitdaging van HR, de directie of het management. Het is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. BE(E) deelt op verschillende manieren kennis, ervaring en inzichten die zowel Top-down als Bottom-up direct naar de praktijk doorvertaald kunnen worden.  Dit doen we door onze kennis breed uit te zetten en te delen, onder andere door blogs, vlogs, BE(E)-books, Table talks, webinars en de Linkedingroep: Growing diversity & inclusion in the workplace.

Webinar

Webinars

Binnenkort starten we met een aantal webinars op het gebied van Diversiteit & Inclusie.
Deze webinars hebben verschillende thema’s.

  • Diversiteit & Inclusie op de werkvloer
  • Onderhandelen voor vrouwen
  • Authentieke personal branding
  • Inclusief leiderschap (voor managers)

Houdt deze pagina in de gaten, of schijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Top of mind Table Talk

Top of mind Table Talk

Genoeg met alle kreten en woorden. Het is tijd om actie te ondernemen! Niet meer blijven hangen in gesprekken en wat kan, maar nieuwe inzichten opdoen en daarmee aan de slag gaan. Met Top of mind Table Talk willen we minimaal 1x per maand samen met anderen in gesprek over een onderwerp of aandachtsgebied binnen Diversiteit & Inclusie.
De eerstvolgende (online) Table Talk staat gepland op 4 september van 10.00-11.00 en heeft het thema Pay Gap. Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook deelnemen aan onze kosteloze Top of mind Table Talk? Mail dan shanti@beetopofmind.nl.  Om iedereen de ruimte te geven om haar of zijn inzichten met ons te delen zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Growing diversity & inclusion in the workplace

Diversiteit is HOT, maar geen trend. Het is here to stay. Overal om je heen hoor je het. We vinden het belangrijk en willen (en moeten) er wat mee. Maar waarom lukt het organisaties niet om meet D&I op de werkvloer te creëren?

We hebben een Linkedin-groep opgesteld voor iedereen die zich inzet voor D&I én voor iedereen die meer over dit onderwerp wilt weten. Het maakt hierbij niet uit welke rol je hebt, maar het gaat om de impact die je wilt realiseren. Voor organisaties, voor een ander, voor jezelf en voor jouw legacy.

De groep is bedoeld om ervaringen te delen op het gebied van D&I en nieuwe kennis & inzichten te delen met als doel meer D&I te realiseren op de werkvloer. Doe jij ook mee? Wordt dan lid van Growing diversity & inclusion in the workplace via deze link.