BE(E) Top of mind Powersessie

Je hebt een merk opgebouwd en werkt er elke dag aan om jouw merk zichtbaar te maken.
Je weet wat de unieke kracht is van jouw merk en de producten en/of diensten die je aanbiedt.
Maar weet en ervaart jouw (toekomstige) klant dit ook?

Wanneer jouw merk Top of mind is bij jouw (toekomstige) klant en / of ambassadeurs weten zij jou te vinden en zullen zij weer andere klanten aanbevelen.
Door een heldere merkverhaal en sterke klantstrategie wordt jouw merk Top of mind.

Tijdens de Top of mind Powersessie gaan we jouw merkverhaal en klantstrategie aanscherpen, zodat jouw merk Top of mind wordt in de markt en bij jouw klant. We verdiepen ons in jouw merk, de ideale klant, de producten en/of diensten die je aanbiedt, de brand story, social media en de marketingactiviteiten.

Na de Powersessie heb je concrete actiepunten waar je direct mee aan de slag kan. Deze actiepunten gaan je helpen om jouw merk nog krachtiger te positioneren en je zichtbaarheid te vergroten. Dit levert je een sterk merk op, meer klanten op én meer omzet.

Voor wie?

Je bent al enige tijd bezig als ondernemer en wilt jouw merk naar de volgende niveau tillen. Je hebt al een merk opgebouwd en wilt bepalen welke concrete stappen je kan zetten om jouw merk op een nog krachtigere manier in de markt te zetten.

 

Voor de startende ondernemer

Ben je startende ondernemer en wil je aan de slag met jouw merkpositionering? Kijk dan bij het online programma Top of mind Merkpositionering . Wil je starten als ondernemer of ben je nog niet langer dan 1 jaar bezig? Dan geeft BE(E)  je een korting van 30% op het programma (zowel het reguliere programma als het plus-programma). Mail naar madhu@beetopofmind.nl om de kortingscode op te vragen.

Investering

Voor de Powersessie doet BE(E) nog een check op je (online) branding en zichtbaarheid. De Powersessie duurt 2 uur en vindt plaat op een locatie in Den Haag of indien gewenst op een andere locatie. Na de powersessie ontvang je een samenvatting van de sessie en de concrete stappen die je kan zetten voor jouw merk en de zichtbaarheid.

De investering van de Top of mind Powersessie is € 275,- (excl. BTW en indien buiten Den Haag excl. reiskosten).

Wil jij jouw merk extra power geven?
Mail dan naar madhu@beetopofmind.nl of bel 06-57 20 49 00.