Team BE(E)

Inspireren, Verbinden en Versterken

Welkom bij BE(E) Top of mind. Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

Wij zijn Madhu & Shanti
Samen helpen wij ondernemers op een klantgerichte en creatieve wijze om hun zakelijke doelen te realiseren door een sterke & unieke strategie en merkpositionering neer te zetten. Hierin tonen we lef, zijn we ambitieus en prikkelen we je om out of the box én de business te denken.

Onze missie is om ondernemers te helpen zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn, in het ondernemen.
Dit doen we door onze kennis en ervaring te delen op een zodanige manier dat dit direct toe te passen is in de praktijk. Door onze ruime ervaring in het opstellen van een sterke merkvisie en marketingstrategieën kunnen we de klantbehoefte doorvertalen naar concrete plannen, acties, proposities en communicatie uitingen.

Sinds 2015 bloggen we samen op www.mommyinthecity.nl. Op onze blog delen we onze ervaringen en uitdagingen die we meemaken. Samen met een flinke dosis enthousiasme, humor en overtuigingskracht zijn we goed op elkaar ingespeeld en hebben we aan een half woord genoeg.

Samenwerken aan diversiteit

Naast het geven advies en merktrajecten ben ik in te zetten voor lezingen over merkpositionering, zichtbaarheid en diversiteit. Ik ben er van overtuigd dat diversiteit zorgt voor een inclusieve samenleving of werkomgeving, kansen voor iedereen, betere resultaten op de werkvloer en dat mijn dochter kan worden wat ze wil.

In 2011 ben ik verkozen tot ING manager van het jaar, in 2014 tot ING Woman of the Year, in 2015 werd ik genomineerd voor de EZVN van Nederland – de Etnisch vrouwelijk manager en in 2018 ben ik genomineerd voor Dutch Dream Foundation. Voor gemeente Den Haag en Universiteit Leiden heb ik ook verschillende workshops mogen geven over hoe je Diversiteit zichtbaar maakt en laat leven.

BE is het Engelse “zijn”: Hoe kan je uitdragen wie je bent en hier lading aan geven. BEE is Engels voor “bij”, dat voortgekomen is uit mijn voornaam.
Madhu betekent honing in het Hindi. Honing vormt de plek waar bijen samenkomen – de centraal plek waar het allemaal om draait.