Over BE(E)

Inspireren, Verbinden en Versterken

Diversiteit ben jij, ben ik, zijn wij. Inclusie creëren we samen. 

Mijn missie is Nederland inclusiever te maken. Door de ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik  organisatie helpen om divers en inclusiever te worden. Organisaties waarin medewerkers zichzelf kunnen zijn, talenten optimaal benut kunnen worden en er gelijke kansen zijn ongeacht geslacht, geaardheid, leeftijd en afkomst. 

Verschillende onderzoeken concluderen dat Diversiteit, Equality & Inclusie zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Maar waarom blijft het lastig om de theorie door te vertalen naar de werkvloer? Naar concrete acties?

Een utopie? Nee zeker niet! Het is iets waar we samen aan kunnen werken en wat we dan ook samen kunnen creëren. Werk jij ook mee aan inclusieve organisaties in Nederland?

Over Madhu

Ik ben Madhu Mathoera. Geboren en getogen in Den Haag, met Hindoestaans, Surinaamse roots. Vrienden omschrijven me als sociaal, pragmatisch en slagvaardig. Ik word gelukkig van lekker eten,  mijn gezin en een goede Gin Tonic.

Nederland inclusief maken. Daar zet ik me elke dag voor in. Ik kan vechten tegen verandering, maar ik kan mensen niet veranderen. Wel kan ik ze inzichten geven om te veranderen, maar dat moeten ze uiteindelijk zelf doen. Wil je weten waarom het onderwerp Diversiteit & Inclusie een rode draad is in mijn leven? Lees dan hier meer over mijn persoonlijke verhaal.

 

Met BE(E) Top of mind zet ik me in voor inclusieve organisaties. Door mijn ervaring op het gebied van Diversiteit & Inclusie, de kennis die ik blijf vergroten en door te sparren met anderen en organisaties hiermee te helpen is is dit mijn expertise geworden. Door kennis, trainingen, opleidingen en maatwerk aan te bieden wil ik individuen en bedrijven helpen om werk te maken van Diversiteit en zo Nederland inclusiever te maken.