Over BE(E)

Inspireren, Verbinden en Versterken

Diversiteit, dat ben jij, dat ben ik en dat zijn wij. Inclusie creëren we sámen.

Mijn missie is om Nederland inclusiever te maken. Met de ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan, wil ik organisaties helpen om stappen te zetten op dit vlak en de theorie te vertalen naar de praktijk en concrete acties. Zodat medewerkers zichzelf kunnen zijn, talenten worden benut en sprake is van gelijke kansen. Ongeacht geslacht, geaardheid, leeftijd en/of afkomst. Daarnaast resulteert aandacht voor diversiteit en inclusie in betere bedrijfsresultaten. 

Dit klinkt misschien als een utopie, als iets dat te mooi is om waar te zijn. Dat is het zeker niet. Door samen aan de slag gaan met diversiteit en inclusie, samen te creëren, kom je heel ver en kun je deze zaken daadwerkelijk onderdeel maken van het DNA van je organisatie! 

Over mijzelf

Ik ben Madhu Mathoera, geboren en getogen in Den Haag, maar met Hindostaans roots. Vrienden omschrijven me als sociaal, pragmatisch en slagvaardig. Waar ik gelukkig van word? Van lekker eten, mijn gezin en een goede gin-tonic.

Op 17 mei 2022 is mijn boek De inclusieve organisatie uitgekomen. Dit boek is voor iedereen die aan de slag wil met diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie in de organisatie. In het boek leg ik op een laagdrempelige manier uit het je werkt naar een inclusieve organisatie. Thema’s als inclusief werven en selecteren, inclusieve communicatie, inclusief leiderschap en onbewuste vooroordelen worden in het boek belicht. Bestel hier direct jouw exemplaar!

Ik zet me iedere dag in om Nederland meer inclusief te maken. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgebouwd op dit vlak en ik blijf mijn kennis continu vergroten en ontwikkelen. Hiermee probeer ik organisaties, bedrijven en individuen vooruit te helpen, inzichten te geven om te veranderen. In mijn persoonlijke verhaal lees je meer over waarom de thema’s diversiteit en inclusie als een rode draad door mijn leven lopen.

 

Met BE(E) Top of mind zet ik me in voor inclusieve organisaties. Door mijn ervaring op het gebied van Diversiteit & Inclusie, de kennis die ik blijf vergroten en door te sparren met anderen en organisaties hiermee te helpen is is dit mijn expertise geworden. Door kennis, trainingen, opleidingen en maatwerk aan te bieden wil ik individuen en bedrijven helpen om werk te maken van Diversiteit en zo Nederland inclusiever te maken.