Team BE(E)

Inspireren, Verbinden en Versterken

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Ik ben Madhu Mathoera, oprichter van BE(E) Top of mind. Als merkstrateeg help ik ondernemers op een klantgerichte en creatieve wijze om hun zakelijke doelen te verwezenlijken door een sterke merkstrategie en merkpositionering neer te zetten. Hierin toon ik lef, ben ik ambitieus en prikkel ik je out of the box én de business te denken.

Mijn missie is om ondernemers te helpen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn.
Dit doe ik door mijn kennis en ervaring te delen op een zodanige manier dat dit direct toe te passen is in de praktijk.
Door mijn ruime ervaring in het opstellen van een sterke merkvisie en marketingstrategieën kan ik de klantbehoefte doorvertalen naar concrete acties, plannen en proposities.
Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team specialisten op het gebied van Merkpositionering, Zichtbaarheid, Marketing en Communicatie.
Samen helpen wij ondernemers een sterk merk te bouwen en om de zichtbaarheid te vergroten.

BE is het Engelse “zijn”: Hoe kan je uitdragen wie je bent en hier lading aan geven. BEE is Engels voor “bij”, dat voortgekomen is uit mijn voornaam.
Madhu betekent honing in het Hindi. Honing vormt de plek waar bijen samenkomen – de centraal plek waar het allemaal om draait.

Diversiteit

Naast het geven advies en merktrajecten ben ik in te zetten voor lezingen over merkpositionering, zichtbaarheid en diversiteit. Ik ben er van overtuigd dat diversiteit zorgt voor een inclusieve samenleving of werkomgeving, kansen voor iedereen, betere resultaten op de werkvloer en dat mijn dochter kan worden wat ze wil.

In 2011 ben ik verkozen tot ING manager van het jaar, in 2014 tot ING Woman of the Year, in 2015 werd ik genomineerd voor de EZVN van Nederland – de Etnisch vrouwelijk manager en in 2018 ben ik genomineerd voor Dutch Dream Foundation. Voor gemeente Den Haag en Universiteit Leiden heb ik ook verschillende workshops mogen geven over hoe je Diversiteit zichtbaar maakt en laat leven.